Çavuşlu Ekmeği Giresun Markası

Çavuşlu Lezzeti Feshaneye taşındı. Karadeniz’de bir marka olan Çavuşlu Taş Fırın ekmeğibu sene 7. si düzenlenen Feshane Giresun Günleri Etkinliklerinde Mavi Karadeniz Tv. den canlı olarak yayınlanan proğramla tanıtıldı.

Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Aslan tarafından Çavuşlu’dan özel olarak getirilen üç adet on kiloluk ekmekler canlı yayında dilimlenerek Feshane’ye gelen ziyaretcilere ikram edildi. Mavi Karadeniz Tv. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuşun ve Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’ın da katıldığı canlı yayında bir konuşma yapan Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, Çavuşlu Taş Fırın Ekmeğinin bir marka olduğunu vurgulayarak, değişik damak tadıyla Çavuşlu Ekmeğinin Karadeniz’de bir marka olarak hızla yükseldiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Aslan tarafından kendisine on kiloluk bir Çavuşlu ekmeği ikram edilen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise yapmış olduğu konuşmada, bu zamana kadar onlarca plaket aldığını ama ilk defa plaket yerine bir ekmekle ödüllendirildiğini söyledi.

Çavuşlu Taş Fırın Ekmeğinin her geçen gün büyüyen bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Mavi Karadeniz Tv. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş ise Çavuşlu Ekmeğinin bir Giresun markası olarak tescil edilmesini istedi.

Haber ve Resim Şaban Kutlu