Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Giresun Vakfı Yönetim Kurulu 10. Dönem Toplantısı gerçekleşti. 16 Şubat 2019 tarihinde yapılan Giresun Vakfı Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kuruluna seçilen üyelerin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı da üyeler hem birbirleriyle tanıştı hem de yeni yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi.

Başkan Ahmet Dokumacı başkanlığında toplanan vakıf yönetim kurulunun icra toplantısında yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak, yapmış oldukları ticari ve diğer meslek branşlarda önemli bilgiler verirken, kongrede güven tazeleyen Başkan Ahmet Dokumacı ise Giresun Vakfının 10. döneminde Giresun Vakfı olarak önemli projelerin hep birlikte hayata geçirileceğini ifade etti.

Başkan Dokumacı başta Giresun Vakfına bir tesis kazandırmak olmak üzere, Giresun Vakfının kurumsallaşması, hizmet alanının fazlalaşması ve sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak olan tanıtımlarla Giresun ilinin tanıtımına da katkı sunmayı amaçladıklarının altını çizdi