İyi ki Varsın Eren

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Trabzon’un Maçka İlçesindeki terör saldırısında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü utmayacaklarını belirterek belediye binasına ve bazı reklam panolarına 'İyi ki varsın Eren' afişleri astıklarını söyledi.
Aksu, Eren Bülbül’ün, terörle mücadelenin simgesi şehit haberi ile yüreklerin acıdığını anlatırken şöyle dedi:
"Eren’i asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Teröristlerin gizlendiği yeri gösterirken şehit olan Eren Bülbül, terörle mücadelenin simgesi olmuştur. Bir baba olarak, vatanını, milletini seven biri olarak, Eren’in acısını yüreğimizde hissettik. İyi ki varsın Eren, seni unutmayacağız.”